Interaktivní příběhy
Interaktivní příběhy
Režim hosta
Muž Zdeněk
Nejste přihlášen(a)! Pro ukládání postupu, získávání úspěchů a další výhody se přihlaste.
Zavřít
NORMÁLNÍ DNY KONCE SVĚTA

Probudila tě zima. Starý, roztrhaný spacák ve kterém jsi spal už nestačí na chladné podzimní rána. Pomalu začíná svítat a ty se rozhlížíš po svém malém tábořišti. Nástražné dráty drží a žádné nechtěné návštěvníky nikde nevidíš. Na chvíli se ti zastezkne po masivních zdech a strážních věží tvé bývalé kolonie ale pak se vracíš do reality a s chuťí otvíráš k snídani pytlík brambůrků. O něco méně potěší když ti dojde že je to poslední z jídla co ti zbylo. Po týdnech strávených na samotě lesů se ti příliš nedařilo nic pořádného sehnat a pasti které jsi nastražil ti už příliž mnoho masa nevynášely. Částečně kvůli zatoulaným zombiem. A tak nehochotně taháš z batohu mapu a přemítáš možnosti. 

Před týdne jsi omylem narazil na místo na severním okraji lesů. Byl to statek dobře zabezpečený a chráněný jistou skupinou lidí. Že nebudou příliš přátelský jsi zjistil už když jsi je potkal a málem dostal kulku do hlavy. Na druhou stranu proplížit se tam v noci a pokusit se něco jim sebrat by se ti mohlo povést. 

Kručení v břiše tě také přivedlo přemejšlet nad tou nejnebezpečnější možností. Město.  Stovky a stovky chodících mrtvol se dnes plouží každým větším městem a střeží nezměrná množství zásob ukrytých v různých obchodech, supermarketech a benzínkách. Dělá to z nich opravdu nebezpečná místa ve kterých se dá sehnat spousta věcí. Pokud ti nevadí nezměrně riskovat že tě tam rozsápou na kusy.

Začít znovu
1 / 1
V současné době náš tým intenzivně pracuje na vývoji nové verze! Pokud se chcete dozvědět více a případně svými nápady ovlivnit směr, kterým se vývoj bude ubírat, navštivte náš nový server na Discordu!Zavřít