Interaktivní příběhy
Interaktivní příběhy
Režim hosta
Žena Elena
Nejste přihlášen(a)! Pro ukládání postupu, získávání úspěchů a další výhody se přihlaste.
Zavřít
ZTROSKOTÁNÍ
Jdu se projít podél moře, možná potkám někoho z lodi. Teprve teď si uvědomuji, jak obrovský ostrov musí být. Obejít ho celý by mi zabralo dny, možná i týdny. Snad se tady objeví lidé, kteří po nás určitě budou pátrat hned, jakmile se doslechnou o našem ztroskotání. 
Najednou můj pohled padl na tajemný objekt v dáli na pláži. Okamžitě zaujal mou pozornost a rychle jsem se k němu rozběhl. Za chvilku je patrné, že jde o kus trosek s naší lodě. Docela obrovský kus veliký několik metrů. Vedle něj někdo ležel.
Doběhl jsem k němu a uviděl jsem, že jde o jednoho z členů posádky. Klekám si k němu a snažím se nahmatat tep. Bohužel neúspěšně. Šel jsem proto prohledat trosky lodi, jestli v nich nebude něco, co se mi může v budoucnu hodit. Tentokrát jsem měl štěstí. Nejspíše jde o kus lodi, který tvořil kuchyni. Našel jsem jeden velký nůž a několik konzerv s jídlem, takže jen tak na hlad neumřu. Dokonce jsem našel i nějaké láhve s vodou. To všechno mi na pár dní vystačí. 
Prohledat další část pobřeží.
Jít se podívat do vnitrozemí ostrova. 
V současné době náš tým intenzivně pracuje na vývoji nové verze! Pokud se chcete dozvědět více a případně svými nápady ovlivnit směr, kterým se vývoj bude ubírat, navštivte náš nový server na Discordu!Zavřít